HTML

egyperces mondatok avagy frasi sparse e ritrovate

Egyperces mondatok azért, mert nincs sosem sok időm, terveim szerint pár szóban foglalok össze valamit a napokból. Frasi sparse azért, mert lehet hogy ezzel jó témát találok - Petrarca "rime sparse" nyomán, és frasi ritrovate azért, mert talán egy ilyen megtalált mondattal egy-egy régi-új vagy valamilyen emléket húzok elő, Tabucchi "hangok jönnek valahonnan, nem tudni honnan" nyomán. "Può succedere che il senso della vita di qualcuno sia quello, insensato, di cercare delle voci scomparse, e magari un giorno di crederle di trovarle, un giorno che non aspettava più, una sera che è stanco, e vecchio, e suona sotto la luna, e raccoglie tutte le voci che vengono dalla sabbia." (da Si sta facendo sempre più tardi)

Friss topikok

Linkblog

2013.12.29. 13:55 Gelso

Déli Őrség kihívás eredményhirdetése

déliőrs.jpg

Karácsony előtt kisorsoltuk a Déli Őrség kihívás teljesítői között a Forum Kiadótól kapott könyveket.

Ebben az évben 10-en olvastatok vajdasági magyar irodalmat. Mi pedig 5 szerencsés emberkének tudtunk ajándékkönyvet adni.
Bár közjegyző nem volt jelen;), de a |DMK tagja igen: @Szávitrí, @szerda, @bürök @violina, @Amadea, @Melia, @sztimi53, @Boglárka_Madar, @Light és én (remélem nem hagytam ki senkit sem), és az ő kezeik segítségével, no meg egy sapka, cetlik és toll közreműködésével született meg az eredmény.

Akiket pedig Fortuna a kegyeibe fogadott:
1. Németh István: Felhőnézők – válogatott gyermeknovellák a szerző kedves ajánlásával ellátva – @ppeva
2. Vasagyi Mária: Fabella domi regény – @Lívia_Ambrus
3. Hihetetlen mesék könyve – ehhez a könyvhöz az illusztrátor hölgy elküldte az egyik festményét, mely a könyvben is szerepel – @Gelso
4. T. Kiss Tamás: A tükörtestvér regény – @Ydna
5. Takács Ilona: Játékonykodás gyermekversek – @Almost_Zed

Szívből gratulálunk a nyerteseknek! Legyetek kedvesek írjátok meg nekem privátban a címeteket, hogy el tudjuk hozzátok juttatni a könyveket.

komment


süti beállítások módosítása