HTML

egyperces mondatok avagy frasi sparse e ritrovate

Egyperces mondatok azért, mert nincs sosem sok időm, terveim szerint pár szóban foglalok össze valamit a napokból. Frasi sparse azért, mert lehet hogy ezzel jó témát találok - Petrarca "rime sparse" nyomán, és frasi ritrovate azért, mert talán egy ilyen megtalált mondattal egy-egy régi-új vagy valamilyen emléket húzok elő, Tabucchi "hangok jönnek valahonnan, nem tudni honnan" nyomán. "Può succedere che il senso della vita di qualcuno sia quello, insensato, di cercare delle voci scomparse, e magari un giorno di crederle di trovarle, un giorno che non aspettava più, una sera che è stanco, e vecchio, e suona sotto la luna, e raccoglie tutte le voci che vengono dalla sabbia." (da Si sta facendo sempre più tardi)

Friss topikok

Linkblog

2013.02.28. 23:33 Gelso

Bosnyák Viktória: Mantyusok 1.

Bosnyák Viktória: Mantyusok 1.

m1.jpg

A kisfiamnak tetszett nagyon, nekem kevésbé, bár igaz, az ötlet nem elvetendő, és remélem, hogy aki ilyen problémával küzd, az megtalálja ezt a könyvet, és talál benne segítséget.
Ami nem utolsó, hogy a szeretetről szól, ebben a mi mai világunkban, amikor sokszor úgy érzi az ember túllihegjük ezt a szót, és ragadós, nyúlós lesz, máskor meg félreértelmezett és csöpögős, és emiatt unott; máskor meg totálisan hiányzik, és megfagyunk nélküle.
Pedig az igazi, „gyerekből lévő” gyerekeknek nem igazán kell más egyéb…

A kilenc éves kisfiam nagyon szerette minden betűjét.
Nekem pedig a Mantyus név kialakulása tetszett nagyon, és a manó alakú folt.
De sajnos a rajzok nem mindig. (Ezt most nagyon nehéz volt leírnom…)

komment


süti beállítások módosítása